Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Γυμναστικού στα 5,5km του Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών 2023.

Λαγκαδάς 22 Σεπτεμβρίου 2023
Μπορεί να είναι νωρίς αλλά μετά από μια επιτυχημένη περίοδο οι αθλητές του Γυμναστικού Αχιλλέας Δασίλας, Στάθης Ορφανίδης, Κωνσταντίνος Δελετζές και  η αθλήτρια Μαρία Διαλεγμένου  δεν κρατιούνται .

 

Οι αθλητές μας με πολύ διάθεση και πραγματική θέληση για ότι καλύτερο στην περίοδο που ακολουθεί, με όπλο την σπαρτιάτικη αγωγή και την μητρική φροντίδα  του προπονητή τους θα βρεθούν στην εκκίνηση των 5,5km Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών  επιδιώκοντας μια καλή αρχή για τους αγώνες που ακολουθούν.

 

Ο αγώνας  των 5.5km  γίνεται την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 σε ασφάλτινη διαδρομή με ανηφόρες και κατηφόρες μέσα στην πόλη των Γιαννιτσών με εκκίνηση στις 9:10πμ από τον Πεζόδρομο Γιαννιτσών στην Πλατεία ΕΠΟΝ.

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΣΤΑΘΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ και ΜΑΡΙΑ

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Στα 30km του Ioannina Lake Run ο Δημήτρης Σιδηράς

 Λαγκαδάς 21 Σεπτεμβρίου 2023
Εν όψη της προετοιμασίας του για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου που διεξάγεται το Νοέμβριο στην Αθήνα ο αθλητής του Γυμναστικού Δημήτρης Σιδηράς θα βρεθεί  στα Ιωάννινα οπου θα κάνει κάνει ένα προπονητικό αγώνα στα Ιωάννινα συμμετέχοντας στα 30km του Ioannina Lake Run .

Ο αγώνας  των 35km  γίνεται την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 σε επίπεδη ασφάλτινη διαδρομή  δίπλα στη  λίμνη των Ιωαννίνων με εκκίνηση στις 8:15πμ από την Πλατεία Μαβίλη στο Μώλο  Ιωαννίνων.

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ