Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για το 2013 και βραβεύσεις αθλητών για το 2012


ΛΑΓΚΑΔΑΣ  3 ΜΑΡ 2013


      O Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με παιδιά,γονείς και πολλούς φίλους του στίβου και του αθλητισμού έκοψε την βασιλόπιτα του για το 2013 όπως και βράβευσε τους καλύτερους αθλητές του για το 2012.
     Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από νωρίς κάτι που έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους τους ανθρώπους του στίβου.
     Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε  ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Αναστασιάδης Ιωάννης  που δεν παρέλειψε να τονίσει πως πάντα βρίσκεται κοντά στον σύλλογο και πως από τις προτεραιότητες του είναι το Δημοτικό Στάδιο Λαγκαδά να αποτελέσει το αθλητικό στολίδι όλου του Δήμου και της περιοχής. 

     Πέραν του Δημάρχου από πλευράς Δημοτικής Αρχής παρευρέθησαν ο  Αντιδήμαρχος κ. Κυράνου Γεώργιος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Λαγκαδά κ. Μοσχίδης Αθανάσιος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Τουμπούλης Γεώργιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κοι. Ρόκος Γεώργιος και Δανάς Μάρκος καθώς και ο Διευθυντής του Γραφείου Δημάρχου κ. Τσιροτζίδης Δημήτριος.
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από την οικογένεια του στίβου ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ  κ. Παπαμιχαήλ Πτολεμαίος και ο Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού Θεσσαλονίκης κ. Μιχελαράκης Δημήτριος.
     Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια σύντομη ομιλία του προέδρου του Συλλόγου κ. Τομπούλη Αναστάσιου που επεσήμανε πως ο Γυμναστικός αποτελεί έναν σύλλογο που προσπαθεί να προσφέρει στην νεολαία και στηρίζεται στο αθλητικό πνεύμα ως παιδαγωγικής ιδέας – αξίας και τόνισε την σημαντικότητα της ολοκλήρωσης του Δημοτικού Σταδίου Λαγκαδά από τον Δήμο Λαγκαδά για την άνοδο του αθλητισμού του Λαγκαδά. Στην συνέχεια ευλογήθηκε η βασιλόπιτα από τον πρωτοσύγκελο πατέρα της Ιεράς Μητρόπολης Λαγκαδά  κ. Ευσέβιο που μετέφερε μήνυμα του Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης σεβασμιότατου πατέρα κ. Ιωάννη προς όλους του παρευρισκομένους.

    
 Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των δύο προπονητών του συλλόγου Σαράφη Γεώργιου και Ζάλογγου Παναγιώτη και των αθλητών για το 2012. 



















Με τον Μαυριδόπουλο Ευστάθιο και την Τίσενκο Ντάρια να έχουν τον πρώτο λόγο σε επιτυχίες και προσφορά στον σύλλογο καθώς και των παιδιών της προαγωνιστικής ομάδας και της ομάδας υποδομής να βραβεύονται για το ήθος την προσπάθεια στο στίβο αλλά και για την εξαίρετη σχολική τους επίδοση


(ΝΤΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,  ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ ΕΛΕΝΗ,  ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΒΑΡΟΥΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΒΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ, ΜΠΑΡΑΚΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΠΟΥΛΟΥΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΒΑΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΚΑΤΣΑΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ).



Η εκδήλωση έληξε με κεράσματα όλων των παρευρισκομένων στον μπουφέ που υπήρχε στην αίθουσα και την παραδοσιακή ανεύρεση του φλουριού για το 2013 το οποίο έτυχε η προπονήτρια των τμημάτων υποδομής Καλαϊτζή Ελένη.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Πέραν αυτού ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς – υποστηρικτές της εκδήλωσης που είναι οι παρακάτω: Ζαχαροπλαστείο ΣΕΡΑΝΟ, Ζαχαροπλαστείο ΚΩΣΤΑΣ, Ζαχαροπλαστείο ΕLΙΤΕ, Ζαχαροπλαστείο FRECH, Ζαχαροπλαστείο ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, Αρτοποιείο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Αρτοποιείο ΘΕΟΛΟΓΟΥ, Αρτοποιείο ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ, Αρτοποιείο ΠΕΤΡΙΔΗΣ, Πρατήριο βενζίνης ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, Ποτοδιακίνηση ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ, Ποτοδιακίνηση ΝΑΣΤΑΣ, Ξηροί Καρποί – Καφές ΠΙΡΓΙΕΛΗΣ, Εταιρία εδεσμάτων (γλυκών & ξηρών καρπών) ALCO, super market ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ Α., Super market  ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ smile