Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Kοπή βασιλόπιτας 2015 & βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών - τριών του Γ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ για το 2014.

ΛΑΓΚΑΔΑΣ 21 ΦΕΒ 2015


O Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Δημαρχείο Λαγκαδά έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα για την νέα χρονιά και τίμησε τους αθλητές που διακρίθηκαν μέσα στο 2014.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη που απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό Ακολούθησε μια σύντομη ενημέρωση του προέδρου κ. Τομπούλη Αναστάσιου  για την δραστηριότητα του συλλόγου το 2014 στην συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας.

Παραβρέθηκαν ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ κ. Καραγιάννης Ιωάννης ο οποίος στο χαιρετισμό του εκδήλωσε την συμπαράστασή του τονίζοντας ότι οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την προώθηση του συλλόγου , ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λαγκαδά κ. Βαρβαλιός Βασίλειος ,  ο Αντιδήμαρχος Λαγκαδά κ. Τζιαμπάζης Θεόδωρος , η Δημοτική Σύμβουλος Ταυρίδου Μαρκέλλα  (Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ¨ ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ¨ , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αστερίου Αλκιβιάδης και Κουτλιάνος Νικόλαος (Εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού και Αντιπρόεδρος του Γ.Σ. Λαγκαδά)



Επίσης παραβρέθηκαν ο Παπαμιχαήλ Πτολεμαίος – Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ , ο Χρυσοστομίδης Χρήστος – Τεχνικός Ανάπτυξης  ΣΕΓΑΣ & Τεχνικός  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ο Μιχελαράκης Δημήτριος  - Διευθυντής Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού Θεσσαλονίκης (ΚΥΑΘ),   η  Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑΜΕΑ  “ Η ΑΝΟΙΞΗ ¨ κ. Σκορδά  - Μπαλόμπα Αγγελική , οι χορηγοί της εκδήλωσης κοι Προκοπίδης Γεώργιος , Κορδάς  Γεώργιος και Παπαδόπουλος Γεώργιος , σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου, οι προπονητές , οι αθλητές και οι γονείς αυτών.



Βραβεύθηκαν για την προσφορά και διάκρισή τους το 2014 οι παρακάτω αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου Καλαϊτζή Ελένη Φιλαρέτη,  Μαυριδόπουλος Ευστάθιος, Tίσενκο Ντάρια, Σιδηροπούλου Μαντώ, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Παπαδοπούλου Λιάνα, Βάγιου Γιώτα, Μπουλουκά Ευαγγελία , Παπαελευθερίου Κωνσταντίνος , Παρασκευούδη Κωνσταντίνα , Παντελίδου Εύη και Βάγιος Γεώργιος.

O Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά ευχαριστεί τους υποστηρικτικές της εκδήλωσης  ζαχαροπλαστεία ΚΩΣΤΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΣΕΡΑΝΟ και FRESS, τα Αρτοποιεία ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και ΘΕΟΛΟΓΟΥ και τους ΚΟΡΔΑ ΓΙΩΡΓΟ, ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΑΓΓΕΛΟ, ΝΑΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ. ΠΥΡΓΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ ΗΛΙΑ, ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ ΤΑΣΟ, ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ ΣΤΕΛΙΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ και SUPER MARKET SMILE ΛΑΓΚΑΔΑ για την  ευγενική χορηγία τους στην εκδήλωση