Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ημερίδα των Ρεκόρ η ημερίδα στο Αλεξάνδρειο.

Λαγκαδάς 23 IAN 2016


    Από το πρωί του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου τρεις αθλητές του Γ.Σ. Λαγκαδά πήραν τον δρόμο για την πρώτη ημερίδα κλειστού στίβου της Θεσσαλονίκης για το 2016.

  Το πρωί στους Αμπελόκηπους η Μαντώ Σιδηροπούλου μπήκε με το δεξί στους αγώνες του κλειστού αγωνιζόμενη στην Σφαίρα Γυναικών πήρε την 1η θέση ρίχνοντας την σφαίρα στα 12,34 και από εκεί Αλεξάνδρειο.

Η οικογένεια Παπαδοπούλου (Η κυρία Γιώτα, η Λιάνα, ο Γιώργος και ο κύριος Στέλιος)
Εκεί η Λιάνα Παπαδοπούλου σε μια κούρσα ¨μυαλού ¨ ,  γλιστρώντας επάνω από τα εμπόδια έσπασε το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ στα 60m ΕΜΠΟΔΙΑ τερματίζοντας 1η σταμάτησε το χρονόμετρο στο 8.63, μάλιστα μετά την κούρσα είπε κυριολεκτώντας  ¨έτσι μπορούσα να πάω είκοσι εμπόδια ¨.
Σειρά είχε ο αδελφός της Γιώργος Παπαδόπουλος ο οποίος έχοντας μια μικρή ίωση τις τελευταίες μέρες σε μια προπονητική κούρσα στα 60m με εμπόδια Παίδων ήρθε 2ος με 8.57 κάνοντας  Ρεκόρ Συλλόγου, μάλιστα ο Γιώργος δεν του έφτανε μια κούρσα αλλά έκανε και ένα απλό 60άρι σε 7,67.

Οι σειρήνες του προπονητή Σαράφη
     Συγχαρητήρια Παιδιά

  Σχόλιο: Με τέτοιους αθλητές, φωτιά στα μπατζάκια του έχει ο προπονητής των παιδιών Γιώργος Σαράφης που λέει πως ¨ τα ρεκόρ είναι σαν τις σειρήνες , σημασία έχει το ταξίδι προς την Ιθάκη και φυσικά στο τέλος η Ιθάκη :  ΕΜΠΡΟΣ - ΣΤΑΘΕΡΑ - ΗΡΕΜΑ  ¨