Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Με ομάδα με μέλλον στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στο Μαρκόπουλο ο Γ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ.

Λαγκαδάς 24 ΦΕΒ 2016



Έχοντας κάνει δύο πολύ καλούς αγώνες μέσα στο 2016 οι αθλητές του Γ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ (Σχολικός Ανώμαλος Δρόμος και Περιφερειακός Ανώμαλος Δρόμος ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΨΗΛΑ.
Ετοιμάζονται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, τον αγώνα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η μητέρα των μαχών και που συγκεντρώνει του καλύτερους αθλητές ημιαντοχής και αντοχής της χώρας.  
Έτσι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, στις 10:25 στην εκκίνηση των 3.000m Κορασίδων θα βρεθεί η Παντελίδου Εύη στοχεύοντας σε ένα καλό πλασάρισμα μια και είναι η πρώτη της συμμετοχή σε τέτοιου είδους αγώνες καθώς είναι κατά ένα χρόνο μικρότερη από τις αθλήτριες που θα συναγωνιστεί.

Λίγο αργότερα στις 11:15  η τετράδα του Γ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ αποτελούμενη από τους Νίκο Καραγιάννη, Κώστα Παπαελευθερίου, Γιώργο Βάγιο και Στέλιο Τράκα θα ριχτούν στην μάχη των 4.000m Παίδων με στόχο να βρεθούν στο κεφάλι της κούρσας και να διεκδικήσουν την καλύτερη δυνατή θέση  που μπορεί να τους οδηγήσει σε μια θέση στο βάθρο του ομαδικού των Παίδων.  

Σημειώνεται ότι ή Εύη Παντελίδου και ο Γιώργος Βάγιος είναι παγκορασίδα και παμπαίδας αντίστιχα φέτος και την επόμενη χρονιά ανεβαίνουν ηλικιακά σε κορασίδες και παίδες όπως και οι Νίκος Καραγιάννης και Κώστας Παπαελευθερίου την επόμενη χρονιά θα παραμείνουν στην κατηγορία των παίδων πράγμα που σημαίνει ότι το μέλλον τους ανήκει.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ