Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΙΑΝΑ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Λαγκαδάς 18 Δεκεμβρίου 2016



Χρόνια πολλά σου ευχόμαστε υγεία και  όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα.



Γεννήθηκε   6 Δεκεμβρίου 2000 και να  >>>>>  6  Δεκεμβρίου 2016 έκλεισε τα δεκαέξι της χρόνια και με ένα πάρτυ γενεθλίων έκπληξη με μια τούρτα τι να πούμε !!!!!!!!!!!!!  ΤΟΚΥΟ 2020 ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ – ΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


Με τους συναθλητές της και τους συμμαθητές της μας γύρισε 6 χρόνια πριν ήταν Δεκέμβριος του 2010 όταν έγινε το ίδιο πάρτυ γενεθλίων  αλλά πιο πολύ θυμηθήκαμε  πως ΑΥΤΗ Η ΛΕΑΙΝΑ ήρθε στο στίβο………………….
ήταν Νοέμβριος του  2010 όταν η μητέρα της Λιάνας κυρία Γιώτα (μητέρα του Γιώργου και της Λιάνας) είχε μάθει για τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαγκαδά  ότι εκεί υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά.
Τόλμησε να πάρει τα παιδιά της μια μέρα να τα φέρει στο στάδιο  …….
και μέσα στον πανικό μιας  ημερίδας που διοργάνωνε ο Γυμναστικός προς το τέλος των αγώνων……….
να σου και η κυρία Γιώτα με τον Γιώργο και τη Λιάνα να κοιτούν με ενδιαφέρον και απορία «υπάρχουν κι αυτά για τα παιδιά, τους άρεσε !!!!!!!! κόσμος  φασαρία,  φωνές, παιδικά χαμόγελα, μετάλλια, φωτογραφίες»………..
και να ο προπονητής  βουρ να τον ρωτήσουμε σκέφτηκε η κυρία Γιώτα «είμαστε από την Λητή  (6km από τον Λαγκαδά) και μάθαμε για σας (Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά) και θέλουμε να έρθουμε να δοκιμάσουμε»…………
Μέσα στο πανικό των αγώνων ο προπονητής έριξε το βλέμμα του στα παιδιά και αντίκρισε τον Γιώργο και την Λιάνα  είδε ένα αγόρι με μια σιλουέτα μικρού αθλητή και ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΤΙΑ , ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΣΑΝ και απάντησε «εντάξει ελάτε το Σάββατο να δείτε αν σας αρέσει και βλέπουμε»……….
Και έτσι και έγινε η κυρία Γιώτα έφερε τα παιδιά της το Σάββατο στην προπόνηση  και ενώ ο Γιώργος έκανε τα πρώτα άλματά του στο μήκος ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ  που βρισκόταν λίγα μέτρα από το σκάμμα ΗΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΛΙΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕ (Μάλιστα ήταν τόσο σίγουρη ότι δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να δοκιμάσει τον ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΤΙΒΟ που  φορούσε την όμορφη φουστίτσα της) και ενώ ο προπονητής με τον Γιώργο δοκιμάζουν στο σκάμμα και βλέπει τα χαρίσματά του ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ και  σε κάποια στιγμή που ξεκουραζόταν ο Γιώργος  κατευθύνεται όπου βρισκόταν η ΛΙΑΝΑ…………
Όρθιος την ρωτάει  «ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ;»
Μια αμηχανία από το παιδί και στο προπονητή - ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΡΥΓΥΡΙΖΟΥΝ  ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ , ΚΑΘΑΡΑ - ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ, ΜΑΤΙΑ ΝΙΚΗΤΗ………..
Από μέσα του (ο προπονητής) ψιθύρισε  στον εαυτό του ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΑ»…………
Ο προπονητής αντιλήφθηκε την αμηχανία του παιδιού και τόλμησε και  πλησίασε πιο κοντά και γονάτισε πρηνηδόν και αγγίζοντας  με το χέρι του τον ώμο της , της είπε κοιτόντας την στα μάτια «ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΜΑΤΑΚΙ»……….


Η αμηχανία ήταν έκδηλη στο παιδί και ως από μηχανής Θεός ακούστηκε  «ΕΛΑ ΛΙΑΝΑ»  η φωνή της μαμάς κυρίας  Γιώτας……….
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ, Η ΜΙΚΡΗ ΛΙΑΝΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΑΛΜΑ.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΙΑΝΑ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ


Με το παιδικό σου όνειρο συντροφιά, στην κορυφή ευχόμαστε να σε καμαρώσουμε.

Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά  (Σαράφης  Γιώργος) για τις παραπάνω γραμμές.