Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Γιώργος Βάγιος ¨ένας μαχητής έφηβος ¨

Λαγκαδάς 20 Αυγούστου 2019




Ήταν μικρό παιδί, στα μεγάλα νήπια όταν πρωτοήρθε στα στο στάδιο
θυμάμαι  έπιανα το ποδαράκι του να του δείχνω την κίνηση του δεύτερου ποδιού στα εμπόδια, θυμάμαι τις πρώτες του επιτυχίες, θυμάμαι την σκληρή σπαρτιάτικη συμπεριφορά μου (ήθελα να τον κάνω μαχητή), θυμάμαι τους τραυματισμούς του, θυμάμαι την αγάπη και την αφοσίωση του, θυμάμαι  την επιμέλεια και την υπακοή του,
τόσα πολλά θυμάμαι που με κάνουν περήφανο για το νεαρό αθλητή μου Γιώργο Βάγιο γιατί  μαχητής έγινε  στο Στίβο –μαχητής και στη Ζωή.

Γ΄ Λυκείου ένα σταυροδρόμι για την ζωή του κάθε παιδιού,  ο Γιώργος αφήνει την μάχη του Στίβου και ρίχνεται στην μάχη του Σχολείου πατώντας σταθερά στην οικογένεια του και σ΄ αυτά που του δίδαξε ο Στίβος και βγαίνει νικητής  γιατί προσπάθησε μ΄ όλες του τις δυνάμεις για το καλύτερο.

Και το καλύτερο έρχεται  με τα αποτελέσματα, μην ξεχνάμε έχουμε και επιπλέων μόρια από τις αθλητικές διακρίσεις του, που δεν τις έκανε για αυτά αλλά γιατί αγαπά αγνά και αληθινά τον Στίβο.

Σου εύχομαι Γιώργο να παραμείνεις μαχητής σ΄ όλη σου την ζωή και να κατακτήσεις όλες τις κορυφές του ονείρου της ζωής σου.

Ο Προπονητής σου
ΣΑΡΑΦΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Υ.Γ. Μακάρι να συνεχίσεις μαχητής και στον Στίβο.