Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Ανακοίνωση / Κυκλοφοριακά μέτρα αγώνα ¨Το 10αρι του Λαγκαδά¨

 Λαγκαδάς 21 Οκτωβρίου 2022





Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες, συμμετέχοντες και επισκέπτες


Εν όψει της διεξαγωγής του 4ου αγώνα δόμου πόλης ¨Το 10αρι του Λαγκαδά¨ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την ομαλή διεξαγωγή, θα χρειαστεί από τις 10:00 έως τις 13:30, να πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στους δρόμους διέλευσης των αθλητών στις οδούς της πόλης του Λαγκαδά.


Επιπλέων, θα πρέπει να διακοπεί η κυκλοφορία κατά τις ώρες από 11:00 έως 13:30 και σε οδούς που δεν διέρχονται οι δρομείς αλλά επηρεάζουν τις διαδρομές των αγώνων:


α. η δημοτική οδός που οδηγεί στον Λαγκαδά, προέκταση της κάτωθεν του κόμβου Ασσήρου, του κάθετου άξονα 60 Εγνατίας οδού (Προμαχώνας – Δερβένι), από το ύψος της διεύθυνσης που οδηγεί προς Άσσηρο (είσοδος Λαγκαδά από Άσσηρο),


β. η δημοτική οδός Ηρακλείου Λαγκαδά από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κ. Ασίκη (είσοδος Λαγκαδά από Ηράκλειο) και


γ. η δημοτική οδός Χρυσαυγής – Λαγκαδά στο ύψος της συμβολής της με την Εκκλησία Του Σωτήρος (είσοδος Λαγκαδά από Χρυσαυγή).


Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει κυκλοφορία οχημάτων στο κέντρο της πόλης του Λαγκαδά και θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση στις οδούς Λουτρών και Χρ. Σμύρνης και στις παράλληλες με αυτές οδούς καθώς και στην οδό Μ. Αλεξάνδρου έως το ύψος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά.


Τέλος παρακαλούνται για την εξυπηρέτησή τους, όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν τις παραπάνω ώρες με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ να μεταβαίνουν στον τερματικό σταθμό στο Δημοτικό Γήπεδο του Λαγκαδά.


Ζητούμε την κατανόησή σας και ευχαριστούμε εκ των προτέρων.