Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Έγινε η Γιορτή του Στίβου στο Λαγκαδά (βασιλόπιτα & βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών του Γ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ για το 2013).

ΛΑΓΚΑΔΑΣ 16 ΦΕΒ 2014


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Λαγκαδά έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα για την νέα χρονιά καθώς και τίμησε τους αθλητές που διακρίθηκαν μέσα στο 2013.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια σύντομη ενημέρωση του προέδρου κ. Τομπούλη Αναστάσιου  για την δραστηριότητα του συλλόγου το 2013 και τις προοπτικές και τα σχέδια για το 2014. Στην συνέχεια ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης πατέρας Αναστάσιος ευλόγησε την βασιλόπιτα και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό του Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωάννη. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και οι βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών για το 2013.
 
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Αναστασιάδης Ιωάννης ο οποίος στο χαιρετισμό του εκδήλωσε την συμπαράστασή του προς τον σύλλογο, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λαγκαδά κ. Μοσχίδης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Α΄βαθμιας Εκ/σης του Δήμου Λαγκαδά κ. Τουμπούλης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε. Λαγκαδά κ. Σεπιάδης Γεώργιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μήττας Γεώργιος, κα Σαρίκου Άννα, κ. Στραζέμης Δημήτριος. Ο Αντιδήμαρχος Λαγκαδά κ. Μισχόπουλος Απόστολος έστειλε χαιρετισμό με μήνυμά του.

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ παραβρέθηκαν ο ειδικός γραμματέας κ. Κωνσταντινίδης Ηλίας, το μέλος κ. Θεμελίδης Ιωάννης και πρόεδρος του Εθνικού Καυτανζογλείου Σταδίου. Επίσης ο  εκπρόσωπος της Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Λαγκαδά κ. Ανδρονικίδης Ιωάννης, σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου, οι προπονητές , οι αθλητές και οι γονείς αυτών.


 Βραβεύθηκαν για την προσφορά και διάκρισή τους το 2013 οι παρακάτω αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου Καλαϊτζή Ελένη Φιλαρέτη,  Μαυριδόπουλος Ευστάθιος, Ιορδανίδου Αθανασία, Tίσενκο Ντάρια, Ντάνη Αικατερίνη,  Σιδηροπούλου Μαντώ, Στράντζαλη Ελένη και Παπαδόπουλος Γεώργιος. Συνέχεια στις βραβεύσεις είχαν οι αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας που κατέρριψαν ρεκόρ συλλογου Παπαδοπούλου Λιάνα, Βάγιος Γεώργιος, Βάγιου Γιώτα, Μπουλουκά Ευαγγελία, Παρασκευούδη Κωνσταντίνα και Παντελίδου Εύη. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των παιδιών του συλλόγου για την συνέπεια, την προσπάθεια και την σχολική τους επίδοση τέλος βραβεύθηκε η Μοτοσικλετιστή Λέσχη Λαγκαδά (ΜΟ.Λ.Λ) για την εθελοντική προσφορά της προς το σύλλογο.

Το φλουρί έτυχε η αθλήτρια του συλλόγου Λιάνα Παπαδοπούλου.



O Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά ευχαριστεί τους υποστηρικτικές της εκδήλωσης  ζαχαροπλαστεία ΚΩΣΤΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΣΕΡΑΝΟ και FRESS, τα Αρτοποιεία ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και ΘΕΟΛΟΓΟΥ και τους ΚΟΡΔΑ ΓΙΩΡΓΟ, ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΑΓΓΕΛΟ, ΠΙΡΓΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ ΤΑΣΟ, ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ ΣΤΕΛΙΟ και ΠΕΤΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ για την  ευγενική χορηγία τους