Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Γενική Συνέλευση, κοπή βασιλόπιτας και βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΛΑΓΚΑΔΑΣ  20 ΦΕΒ 2014



Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17.30΄ στην αίθουσα τύπου του Κ.Ε.Σ. η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Στην συνέχεια στις 19.00΄ στον ίδιο χώρο έγινε η κοπή πίτας και ακολούθησε βράβευση αθλητών-τριών που κατέλαβαν την πρώτη Πανελλήνια Νίκη το έτος 2013. Μεταξύ των αθλητών που βραβεύθηκαν ήταν και ο αθλητής του συλλόγου μας Στάθης Μαυριδόπουλος 1ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου Δρόμου στην Κατηγορία των Νέων Ανδρών.
Βραβεύθηκε και το Σωματείο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ που στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ των Σωματείων όλης της Ελλάδας κατέλαβε την 9η θέση και την 1η από τα Σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, εκπρόσωποι σωματείων, αθλητές-τριες, γονείς, φίλαθλοι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ.
Εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης - πατέρας Χρυσόστομος Νάσης, ο κ. Τερζανίδης Χρήστος - υπεύθυνος αθλητισμού της Περιφέρεια Κ.Μ., ο κ. Λάζαρος Κυρίζογλου  - Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ο κ. Γεώργιος Αρβανίτης – Αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου θες/νίκης, ο κ. Απόστολος Μισχόπουλος – Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου Δήμου Λαγκαδά, ο κ. Πτολεμαίος Παπαμιχαήλ – Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ, ο κ. Ιάκωβος Πετσούλας – μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ, ο κ. Παύλος Αναστασιάδης – Πρόεδρος ΕΠΕΣΘ, η κ. Γεωργία Γιαννακίδου – εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματέας Αθλητισμού, ο κ. Ιωάννης Θεμελίδης – Πρόεδρος του Κ.Ε.Σ. , ο κ. Παναγιώτης Αστεριάδης – Πρόεδρος του Συνδέσμου Επισήμων Κριτών Θες/νίκης, ο κ. Πέτρος Πετρίδης – Διευθυντής Κ.Ε.Σ. , ο κ. Δημήτρης Μιχελαράκης – Διευθυντής Κ.Υ.Α.Θ., ο κ. Στέφανος Μάμαλης – εκπρόσωπος Συνδέσμου Προπονητών Β.Ε. και ο κ. Χρήστος Χατζητάκης – καθηγητής ΤΕΦΑΑ.


Το νόμισμα της πίτας έπεσε στο Αθλητικό Σωματείο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ.
Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κ. Αναστάσιος Τομπούλης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε στους αθλητές-τριες και σωματεία πάντα επιτυχίες.